Soft-ul românesc contează pentru mediul de afaceri internaţional | SIVECO Romania

Soft-ul românesc contează pentru mediul de afaceri internaţional

Miercuri, Martie 21, 2007

Bucureşti, 21 Martie 2007 – Recent, pavilionul 8 din cadrul târgului CeBIT 2007 Hanovra a găzduit Ziua României, prilej cu care, în faţa unui auditoriu format din reprezentanţi importanţi ai sectorului public şi privat de IT din România şi Germania (dar şi din alte ţări participante la cel mai mare târg IT din lume), au fost prezentate, în cadrul forumului intitulat „Outsourcing solutions”, principalele repere ale pieţei IT româneşti: evoluţia ei, programele şi proiectele prevăzute pentru acest sector, oportunităţile de afaceri pentru investitori.

Expertiza deţinută de SIVECO România în domeniul proiectelor informatice majore, atât interne cât şi internaţionale, precum şi planurile sale de viitor, prin care intenţionează să susţină România în evoluţia sa către statutul unui important exportator de software, au fost expuse de către Anca Crahmaliuc, Marketing Manager la SIVECO România, în prezentarea cu tema „Adăugă valoare la afacerea ta cu un software care contează”.

„Noi apreciem în mod deosebit demersul de branding IT, deoarece exprimă valorile pe care compania SIVECO Romania le susţine în mod consecvent şi reflectă pe deplin capacitatea noastră de a adăuga valoare mediului de afaceri local şi internaţional”, au afirmat reprezentanţii companiei la CeBIT 2007.

Datorită poziţiei sale geografice şi facilităţilor multi-lingvistice, SIVECO România este în măsură să ofere soluţii informatice pentru toate ţările central-est europene precum şi în ţări din Uniunea Europeană şi Statele Unite ale Americii.

SIVECO România este o prezenţă activă în organizaţii profesionale din România dar şi de peste hotare (ANIS, ARIES, AmCham, PACI, ISTAG), derulează parteneriate de afaceri cu companii de software şi hardware de talie mondială (Intel, Oracle, Microsoft, IBM, HP), a construit o reţea extinsă de distribuţie la nivel local şi internaţional şi a atras în 2005 una dintre cele mai mari şi mai importante investiţii IT din regiune din partea Intel Capital şi Enterprise Investors – toate acestea consolidează încrederea în mediul de business românesc, atrag atenţia asupra potenţialului industriei software şi recomandă SIVECO drept partener de încredere pentru dezvoltarea unor afaceri de succes atât în ţară cât şi peste hotare.

Pentru SIVECO România, anul 2006 a fost unul foarte important, marcând un pas important în consolidarea notorietăţii internaţionale a companiei, a calităţii sale de exportator de know-how în domeniul IT, precum şi a recunoaşterii expertizei specialiştilor săi în derularea de proiecte informatice complexe, de mare anvergură.

„SIVECO România reprezintă un model de dezvoltare în industria românească de IT, oferind mediului de afaceri internaţional soluţii viabile, flexibile şi de impact. Probăm talentul IT românesc printr-o echipă formată din adevăraţi specialişti, prin proiecte de succes, extinse deja dincolo de graniţele României, prin creativitate şi excelenţă în tot ceea ce facem. Ziua României la CeBIT 2007 este o cale de a comunica că avem oameni şi soft care contează”, a afirmat Anca Crahmaliuc.