Soluţiile de Business Intelligence - investiţia managerilor români în deciziile fundamentate şi rapide | SIVECO Romania

Luni, Februarie 25, 2008

Recent, SIVECO Romania a participat la conferinţa intitulată Business Intelligence/Data Mining, un eveniment de referinţă pentru sectorul IT&C autohton. Conferinţa s-a bucurat de participarea directorilor marilor companii, a unor specialişti cu notorietate din sectorul IT, precum şi a unor importanţi reprezentanţi ai administraţiei publice centrale.

Participarea companiei SIVECO Romania a fost motivată subiectul de mare actualitate dezbătut cu ocazia conferinţei, şi anume definirea unor concepte şi soluţii inovatoare din categoria Business Intelligence&Data Mining. Evenimentul a atras atenţia asupra celor mai noi tendinţe din acest domeniu şi a relevat importanţa adoptării unor astfel de instrumente informatice de ultimă generaţie în mediul de afaceri românesc.

„Ne bucurăm să putem participa la evenimente de genul conferinţei „Business Intelligence&Data Mining”, care aduc oportunitatea reală de a „lua pulsul” celor mai noi tendinţe din domeniu şi de a interacţiona cu potenţiali viitori beneficiari ai soluţiei SIVECO Business Analyzer. În mediul economic românesc, este nevoie de Business Intelligence întrucât, astăzi, datele pe care le deţine o companie trebuie utilizate 100% şi transformate în informaţii pentru a răspunde la întrebările critice ale managementului.

Aceasta deorece mediul de afaceri actual nu mai acceptă decât deciziile bune, rapide, bazate pe informaţii de încredere şi care, odată luate, aduc companiei credibilitate şi spor de valoare. Aceasta deoarece mediul de afaceri actual obligă la luarea celor mai rapide şi bune decizii, bazate pe informaţii de încredere, şi care, odată luate, pot conduce compania spre obţinerea unui important avantaj competitiv”, explică Dorin Băra, Deputy Line of Business Manager în cadrul SIVECO Romania.

Specialiştii SIVECO Romania au susţinut, cu acest prilej, o prezentare a soluţiei proprii dedicate de Business Intelligence, SIVECO Business Analyzer. Pentru a facilita o apropiere mai mare a potenţialului beneficiar de soluţie, astfel încât funcţionalităţile şi beneficiile acesteia să poată fi înţelese în profunzime, experţii SIVECO au recurs la demonstraţii practice, cu un mare impact asupra audienţei.

Multe dintre companiile competitive şi de succes din mediul de afaceri românesc au identificat deja în Business Intelligence un factor de creştere a profitabilităţii şi de eficientizare a procesului de luare a deciziilor. În acest context, SIVECO Business Analyzer permite utilizatorilor săi o înţelegere superioară a informaţiilor şi proceselor cu relevanţă pentru succesul afacerii.

„Datele structurate ale unei organizaţii reprezintă un capital  de „experienţă” preţios, care trebuie valorificat. Aici intervine competenţa soluţiei dezvoltate de SIVECO Romania de a monitoriza şi corela în mod inteligent toate nivelurile activităţii companiei, pentru a influenţa pozitiv performanţele viitoare ale acesteia. Prin configuraţia şi atributele sale specifice, SIVECO Business Analyzer oferă managerilor instrumentul ideal în elaborarea de analize, statistici şi rapoarte extrem de utile în luarea deciziilor de business”, declară Ciprian Neacşu, Technical Leader în cadrul companiei SIVECO Romania.

Dinamica vieţii economice şi asaltul informaţional actual determină creşterea interesului organizaţiilor pentru soluţii din categoria Business Intelligence. Reprezentând un mobil important pentru creşterea afacerilor, soluţiile de tipul SIVECO Business Analyzer permit managerilor să elaboreze un mecanism  eficient de luare a deciziilor şi garantează, în ultimă instanţă, simplificarea procesului decizional la nivel de management.