Soluţiile inovatoare AeL dezvoltate de SIVECO Romania sunt prezente la cea mai importantă expoziţie educaţională din Orientul Mijlociu | SIVECO Romania

Soluţiile inovatoare AeL dezvoltate de SIVECO Romania sunt prezente la cea mai importantă expoziţie educaţională din Orientul Mijlociu

Joi, Februarie 25, 2010

Peste 200 de furnizori de soluţii şi instrumente educaţionale participă timp de trei zile la evenimentul din Dubai, GESS 2010.

Bucureşti, 24 februarie 2010 - SIVECO Romania participă şi în acest an, alături de cei mai importanţi furnizori de soluţii şi instrumente educaţionale din lume, la expoziţia Gulf Education Supplies and Solutions - GESS 2010. Evenimentul se desfăşoară în perioada 23-25 februarie în Dubai, sub patronajul Şeicului Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Vice Preşedinte, Prim Ministru şi Conducător al Dubaiului. Deschiderea expoziţiei a fost făcută în prezenţa Ministrului educaţiei din Emiratele Arabe Unite, Humaid Mohamed Obaid Al Qutami.

"Prezenţa noastră la GESS este extrem de importantă, deoarece avem ocazia de a ne întâlni cu cei mai mari furnizori de soluţii educaţionale de ultimă generaţie din toată lumea, dar şi cu beneficiarii proiectelor noastre din zonă. SIVECO Romania are o reputaţie bine consolidată la nivel naţional şi internaţional ca furnizor de produse inovatoare de educaţie, iar zona Golfului este una de interes strategic pentru noi", a declarat Florian Ciolacu, Vice-Preşedinte SIVECO Romania.

Soluţiile inovatoare AeL dezvoltate de SIVECO Romania sunt prezentate şi pot fi testate de participanţii la eveniment la standul Ministerului Educaţiei din Emiratele Arabe Unite. Aici este organizată o clasă virtuală în care profesorii prezintă lecţii în arabă, cu ajutorul platformei AeL, furnizate de SIVECO Romania.

SIVECO Romania implementează în şcolile din Emiratele Arabe Unite conţinutul educaţional interactiv AeL, constând în 3.200 de obiecte educaţionale AeL pentru biologie, fizică, chimie, geografie şi matematică, disponibile în arabă şi engleză. În prezent, peste 30,000 de elevi, studenţi si profesori din Emiratele Arabe Unite au acces la portalul naţional educaţional şi resursele interactive integrate.

În cadrul evenimentului, în calitate de partener strategic în domeniul educaţiei, SIVECO Romania este prezent la standul Microsoft, unde vizitatorii pot explora soluţiile AeL, compatibile şi integrate cu tehnologia Microsoft.

În 2009, SIVECO Romania a fost desemnată de Microsoft drept "Partenerul Anului" în regiunea Europei Centrale şi de Est, pentru implementarea amplului proiect de informatizare a sistemului de învăţământ din România.

"Proiectele majore implementate de compania SIVECO Romania în domeniul educaţional au acum peste 7 milioane de beneficiari din 15.000 şcoli, în toată lumea. Notorietatea soluţiei AeL, precum şi recunoaşterile internaţionale, deosebit de valoroase, ne recomandă ca unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluţii de eLearning, la nivel global", a declarat Alexandru Coşbuc, Vice-Preşedinte Adjunct şi Manager de Vânzări în Regiunea Golfului, în cadrul SIVECO Romania.