SPUNE SPO, platforma integrată de servicii online care vine în sprijinul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă | SIVECO Romania

Luni, August 7, 2017

AJOFM Timiș a implementat în perioada 06.01.2014-05.11.2015, în calitate de Beneficiar, proiectul „SPUNE - SPO 82/2020, Servicii Publice Unitare, Necesare şi Eficiente”, POSDRU/123/4.1/S/129860, în parteneriat cu AJOFM Caraș Severin, AJOFM Arad, AJOFM Bistrița Năsăud, Fundația Aequilibrium, SIVECO România SA și Media One SRL.

Obiectivul proiectului a constat în modernizarea Serviciului Public de Ocupare (SPO) prin furnizarea de servicii inovative și integrate care vizează creșterea angajabilității clientilor SPO din regiunile de implementare.

O parte din rezultatele importante ale proiectului, reprezentate de portalul spunespo, cabinetele amenajate și dotate si Rețeaua SPUNE SPO, au fost create tocmai pentru a veni în sprijinul persoanelor în căutare de loc de muncă/șomerilor, precum și al organizațiilor implicate în activități privind piața muncii.

Mai multe informații despre proiect găsiți pe http://www.spunespo.ro