Tinerii manageri transformă mediul de afaceri românesc | SIVECO Romania

Tinerii manageri transformă mediul de afaceri românesc

Joi, Mai 22, 2014

Ştefan Morcov, Vicepreşedinte Adjunct al Diviziei Comerciale la SIVECO Romania, conduce biroul companiei de la Bruxelles, gestionând proiecte europene cu milioane de beneficiari

Ştefan Morcov, Vicepreședinte Adjunct SIVECO în cadrul Diviziei Comerciale, face parte din noua generaţie de tineri manageri de top care, la mai puţin de 40 de ani, gestionează proiecte cu milioane de beneficiari, iniţiază alianţe strategice pentru companie şi reprezintă compania la nivel înalt în discuţiile cu reprezentanţii Comisiei Europene.

Din 2008 conduce biroul SIVECO de la Bruxelles, de unde coordonează contractele de servicii informatice pentru Oficiul de Publicaţii al Uniunii Europene, Directoratul General pentru Sănătate şi Consumatori, Agenţia Executivă pentru Sănătate şi Consumatori, Agenţia pentru Securitatea Aviaţiei, Eurostat, EuropeAid.

Pentru profesionalism şi rezultatele notabile în afaceri, a fost inclus anul acesta de publicaţia Business Magazin în Topul primilor 100 Tineri Manageri din România.

"Am ales domeniul IT o dată cu admiterea la liceu şi lucrez la SIVECO de la terminarea facultăţii. Am condus mai multe departamente şi proiecte informatice, proiecte complexe, în special în domeniul educaţiei şi eLearning, precum ADLIC - admiterea computerizată a elevilor în licee, programul SEI - informatizarea educației în România; proiecte de informatizare a educaţiei în Cipru, Moldova, Liban, Maroc. Sunt onorat de nominalizare. Este adevărat că toate proiectele mari sunt grele, dar nu există proiecte imposibile. Cred că e important să facem totul cu pasiune. Viaţa este un teren de joc căruia îi redefinim continuu profilul şi regulile", spune Ştefan Morcov.

De aproape un deceniu, revista Business Magazin promovează "noul val" de manageri, cei care, cu energia şi creativitatea lor transformă, în mod concret, România. Anual, Business Magazin selectează şi promovează tinerii manageri care conduc cele mai importante afaceri din România.

Cu tenacitate şi profesionalism, echipa de management SIVECO demonstrează în fiecare an măsura excelenţei sale în domeniul IT. Cele peste 3.500 de proiecte naţionale şi internaţionale implementate cu succes până acum au reprezentat Şansa de formare şi afirmare a numeroşi tineri manageri, cotaţi azi drept experţi de vârf la nivel mondial şi adevăraţi lideri ai generaţiei lor.

În 2013, SIVECO a fost reprezentata în topul Tinerilor Manageri de  Alexandru Coşbuc, de 32 de ani, Vicepreşedinte SIVECO pentru Vânzări Internaţionale şi Director General al reprezentanţei SIVECO din Emiratele Arabe Unite.