Tinerilor profesionişti li se oferă şansa dezvoltării unei cariere de succes în domeniul ITC | SIVECO Romania

Tinerilor profesionişti li se oferă şansa dezvoltării unei cariere de succes în domeniul IT&C

Luni, Aprilie 16, 2007

Bucureşti, 16 aprilie 2007 – Pe 13 - 14 aprilie, SIVECO Romania a participat la târgul de cariere “Angajatori de TOP”.

Nume de referinţă pe piaţa de software locală şi internaţională, SIVECO Romania a selectat în această perioadă studenţi si  tineri specialişti pentru urmatoarele posturi:

• Java Developer
  • Oracle Developer
  • Oracle  Database Administrator
  • Test Engineer
  • Technical Writer
  • Call Center Engineer
  • Economist
  • Consultant sisteme informatice
  • Financial Controller
  • Receptionist

Profesioniştii selectaţi pentru a face parte din echipa SIVECO Romania sunt persoane creative, tenace, capabile de performanţă şi cu spirit de echipă.

Industria de software reprezintă fără îndoială unul dintre cele mai dinamice domenii ale economiei româneşti, de aceea s-a urmărit ca în profilul candidaţilor să se regăsească abilitatea  de a reacţiona rapid şi uşurinţa de integrare într-o echipă dinamică.

Valorile companiei noastre se bazează pe respectul faţă de angajat. Participând la un eveniment de o asemenea anvergură, dorim să oferim celor mai valoroşi tineri, şansa de a face parte dintr-o echipă ce a obţinut rezultate extraordinare atât la nivel naţional cât şi internaţional”, a declarat Irina Socol, director general al SIVECO Romania.

Fie ca sunt studenţi sau proaspăt absolvenţi interesaţi să-şi dezvolte o carieră în domeniu, fie ca sunt specialişti cu experienţă, tuturor angajaţilor companiei li se asigură pregătirea necesară pentru integrarea în companie. SIVECO Romania încurajează dezvoltarea planificată a carierei şi o o evoluţie profesională rapidă.

Asigurarea unui mediu de lucru plăcut, grija faţă de responsabilitatea socială, şansa de a participa alături de profesionişti la dezvoltarea unor proiecte importante, dar şi beneficiile materiale oferite angajaţilor săi, recomandă SIVECO Romania drept un angajator de top.

La SIVECO Romania SA, procesul de recrutare on-line este activ permanent. Mai multe informaţii pot fi obtinute vizitând secţiunea “cariere”, pe ww.siveco.ro.