Topul european al companiilor IT ce promovează excelenţa în afaceri | SIVECO Romania

Topul european al companiilor IT ce promovează excelenţa în afaceri

Luni, Martie 12, 2012

SIVECO Romania a primit în cadrul prestigioasei competiţii  European Seal of e-Excellence, cel mai preţios trofeu: medalia de Platină.

 

Bucureşti, 12 martie 2012 - SIVECO Romania a strălucit pe podiumul de la CeBIT, Hanovra, la decernarea premiilor pentru competiţia European Seal of e-Excellence 2012, unde a câştigat Medalia de Platină, pentru produsele şi serviciile sale IT inovative şi pentru excelenţa în practicile de marketing şi promovare.
 

„Această recunoaştere din partea European Seal of e-Excellence 2012 certifică valorea mondială a oricărui furnizor IT. Suntem mândri că soluţiile software oferite de noi ne recomandă drept unul dintre cei mai importanţi furnizori IT din Europa. Este un atu în plus şi pentru clienţii nostri care beneficiază de produse competitive pe plan internaţional, evaluate de către organisme specializate, extrem de exigente”, a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General al SIVECO Romania.

 

Câştigarea medaliei de Platină este o mare reuşită atât pentru companie cât şi pentru industria românească de IT, având în vedere numărul mare de participanţi din acest an – 42 de companii finaliste din 18 ţări participante.
Juriul a fost format din 20 de specialişti din domeniul IT, iar câştigătorii competiţiei au fost anunţaţi în cadrul Galei Premiilor ce s-a desfăşurat pe 6 martie 2012 chiar în epicentrul lumii digitale, la târgul CeBIT Hanovra din Germania.

 

„Anul 2012 este unul special pentru European Seal of e-Excellence: a 10 aniversare. Într-o lume a tehnologiei informaţiei mereu în schimbare, este o reuşită de care suntem mândri. European Seal of e-Excellence a câştigat treptat recunoaştere şi a devenit un punct de reper nu doar pentru companiile din mediul digital, din Europa, în termeni de produse şi servicii, dar şi în termeni de marketing. Pentru prima data, avem 5 câştigători din China din 42 de finalişti din 18 ţări participante” a declarat Margareta Mazura, Secretar General EMF (Forumul de promovare a excelenţei în economia digitală), organizatorul competiţiei European Seal of e-Excellence.


 European Seal of e-Excellence este o competiţie internaţională care selectează şi recompensează cele mai performante companii din zona tehnologiei informaţiei, cu produse şi servicii inovative şi care excelează în activitatea de marketing.

 

De-a lungul celor 20 de activitate, în palmaresul SIVECO Romania s-au adunat peste 140 de premii interne şi internaţionale pentru soluţiile de eLearning, eHealth, eAgriculture, eCustoms, eBusiness implementate în companii private şi publice de pe 3 continente.