VOCAŢIA INTREPRINZĂTORULUI DE SUCCES: Irina Socol | SIVECO Romania

VOCAŢIA INTREPRINZĂTORULUI DE SUCCES: Irina Socol

Luni, Decembrie 15, 2008

Personalităţi de valoare din domeniul afacerilor, culturii, economiei, diplomaţiei au fost răsplătite pentru munca lor, în cadrul festivităţii “Premiile anului 2008”, organizate de revista “Balcanii şi Europa”, la Hotelul Intercontinental.

La zece ani de la fondarea revistei, aceste premii devenite tradiţionale, recompensează activitatea unor personalităţi care s-au remarcat prin demersul lor constant pentru dezvoltarea societăţii şi pentru afirmarea identităţii culturale a unei importante entităţi europene.

Anul acesta, premiul VOCAŢIA INTREPRINZĂTORULUI DE SUCCES a fost decernat Irinei Socol, preşedintele SIVECO Romania.

“Acest premiu este al întregii echipe: 850 de specialişti, pasionaţi de muncă, inovativi şi implicaţi în ceea ce înseamnă dezvoltare în IT. Avem o echipă de valoare care creează proiecte pentru şi în folosul oamenilor. Le mulţumesc lor şi sper ca în anul 2009 să fim la fel de buni. SIVECO Romania va continua dezvoltarea proiectelor sale atât în ţară, cât şi pe pieţe emergente din Europa Centrală şi de Sud-Est, ţări din Golf şi Orientul Apropiat, Comunitatea Statelor Independente, nordul Africii, unde am câştigat deja o experienţă considerabilă în implementarea soluţiilor de  eLearning, eHealth, eCustoms, eAgriculture, eGovernment. SIVECO România îşi propune să evolueze de la statutul de cea mai importantă casă românească de software la cel de integrator software regional, pentru a ajunge, pe termen mediu, un lider la nivel european”, a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General al SIVECO Romania.