SIVECO Romania, în cursa pentru titlul de Campion Naţional la European Business Awards 2013/14 | SIVECO Romania

SIVECO Romania, în cursa pentru titlul de Campion Naţional la European Business Awards 2013/14

Luni, Noiembrie 11, 2013
În perioada 11 noiembrie 2013 – 2 ianuarie 2014, susţinătorii SIVECO Romania sunt invitaţi să voteze online filmul de prezentare, pe http://www.businessawardseurope.com

SIVECO Romania s-a calificat pentru al cincilea an consecutiv, în cursa pentru titlul de Campion Naţional la prestigioasa competiţie European Business Awards, la care a câştigat deja de trei ori distincţia supremă: Ruban d’Honneur (în 2009, 2011 şi 2012).

Anul acesta, pentru a aduce un plus de popularitate şi interactivitate concursului, organizatorii au mai introdus o etapă de vot public online, pentru titlul de Campion European, care va debuta pe 14 ianuarie 2014 şi se va încheia pe 25 martie 2014.

Susţinătorii SIVECO Romania - clienţi, parteneri, şi nu numai - sunt invitaţi să voteze filmul de prezentare în perioada 11 noiembrie 2013 – 2 ianuarie 2014, la http://www.businessawardseurope.com/vote/detail/romania/8294

"Am realizat cu mare plăcere videoclipul de prezentare a realizărilor noastre din 2012-2013, în care am făcut de asemenea şi o succintă trecere în revistă a celor mai importante etape din viaţa companiei. Suntem încrezători că şi această competiţie este o oportunitate de a ne prezenta în plan internaţional portofoliul de produse şi suntem mândri de ce am realizat într-o perioadă marcată de condiţii economice foarte dificile. Clienţii şi partenerii noştri au la dispoziţie 7 săptămâni pentru a ne acorda votul lor online. Îi încurajăm pe toţi cei care cunosc activitatea echipei noastre să se exprime, oferindu-ne votul lor", declară Doina Binig, Vicepreşedinte Strategie şi Chief Operating Officer SIVECO Romania.

În paralel cu campania de votare online, un juriu format din experţi la nivel european va analiza videoclipurile companiilor înscrise în competiţie, urmând să desemneze în ianuarie 2014 Campionul Naţional dintre cele două companii selectate drept finaliste din România.

Adrian Tripp, CEO al European Business Awards, a declarat: "Votul publicului este o etapă importantă a competiţiei, pentru că oferă companiilor un alt mod de a-şi evidenţia realizările în faţa unei audienţe mai largi, de-a lungul întregului continent. Anul trecut s-a dovedit a fi un mare succes, fiind înregistrate peste 35.000 de voturi."

În fazele următoare ale competiţiei, Campionii Naţionali vor fi evaluaţi de către un juriu european format din lideri de afaceri, academicieni şi antreprenori, care vor alege Top 100 companii ce râvnesc la vestita distincţie Ruban d’ Honneur.

În etapa finală vor fi desemnaţi câştigătorii trofeului Ruban d’ Honneur, iar marele premiu va fi acordat în cadrul unei ceremonii în luna mai 2014.

"Suntem extrem de bucuroşi că ne-am calificat şi anul acesta în cea de-a doua etapă a prestigioasei competiţii European Business Awards, o performanţă care probează nu numai valoarea proiectelor noastre, dar şi evoluţia noastră constant pozitivă pe termen lung. Este o mare mândrie pentru noi să concurăm alături de cele mai importante companii europene şi să facem cunoscută valoarea excepţională a specialiştilor români, capabili să concureze la cel mai înalt nivel în competiţii de vârf, internaţionale", a declarat Irina Socol, Preşedinte şi Director General SIVECO Romania.

European Business Awards urmăreşte creşterea prestigiului şi demonstrarea progresului companiilor care excelează în soluţii inovatoare, o abordare responsabilă a businessului, acțiuni cu impact pozitiv asupra mediului.

Cum se votează?

Votul publicului se desfăşoară online în perioada 11 noiembrie 2013 – 2 ianuarie 2014, pe site-ul www.businessawardseurope.com.

Vizitatorii trebuie să aleagă, în primul rând, steagul României, apoi să parcurgă toate înscrierile din ţara selectată.

Atunci când selectează o companie, vor regăsi pe pagina corespunzătoare videoclipul respectivei companii şi butonul de vot. Fiecare susţinător poate vota o singură dată un videoclip dintr-o ţară. Nu există mecanism de vot multiplu. Nu este nevoie de înregistrare, iar rezultatele sunt confidenţiale, astfel încât procesul de selecţie să fie obiectiv şi transparent.

Despre European Business Awards

European Business Awards este o competiţie care recunoaşte şi promovează excelenţa, cele mai bune practici şi inovaţia şi etica în comunitatea de afaceri europeană. Aceasta se conformează direcţiilor Uniunii Europene şi ale grupurilor de afaceri reprezentative ale Europei.

European Business Awards s-a impus rapid ca distincţie importantă în mediul de afaceri european şi este recunoscut ca o platformă de top pe continentul nostru.

European Business Awards urmăreste trei scopuri mari şi distincte:

  • Generează exemple de urmat pentru comunitatea de afaceri europeană
  • Creeaza notorietate şi susţine personalităţile şi organizaţii de succes
  • Propune studii de caz şi modalităti de dobândire a expertizei, împărtăşite de organizaţii cu performanţe excepţionale.

Competiţia identifică şi promovează exemple de persoane şi organizaţii care au obţinut rezultate de excepţie diferenţiându-le ca şi companii de top, lideri de business şi antreprenori în Europa.