Cu SIVECO Applications 2011 se reduce timpul de calcul al salariilor cu 30% | SIVECO Romania

Cu SIVECO Applications 2011 se reduce timpul de calcul al salariilor cu 30%

Miercuri, Octombrie 20, 2010

Componenta de Management al Salarizării de la SIVECO Romania permite efectuarea tuturor calculelor salariale conform celor mai noi modificări ale legislaţiei declară Gabriela Ichim, Product Manager SIVECO Romania.

Gestionarea integrată şi eficientă a tuturor informaţiilor de interes referitoare la salariile angajaţilor sunt obiective esenţiale pentru orice companie, fie că este privată sau de stat. Aceste obiective sunt cu atât mai importante acum, pe fondul modificărilor frecvente ale legislaţiei în domeniul salarizării şi al reducerii personalului din cadrul departamentelor de resurse umane. Componenta de Management al Salarizării şi al Resurselor Umane - care face parte din pachetul informatic integrat SIVECO Applications 2011 - vine în sprijinul departamentelor care trebuie să realizeze cu personal redus situaţii complexe, aliniate modificărilor legislative.

Prin componenta oferită de SIVECO Romania, organizaţiile obţin reducerea timpului de realizare a diverselor situaţii cerute de legislaţia în vigoare, posibilitatea efectuării unor simulări de tipul "what if" privind evoluţia fondului de salarii şi a taxelor plătite de către companie pentru alocarea corespunzătoare a bugetului, realizarea calculului de salarii, atât pentru cele care pleacă de la un salariu de bază tarifar brut, cât şi pentru cele care pleacă de la un salariu net stabilit într-o valută oarecare. Practic, activitatea alocată timpului de calcul al salariilor se reduce cu 30%.

Sursa: www.amosnews.ro