Provocarea este să păstrezi angajatii talentaţi | SIVECO Romania

Provocarea este să păstrezi angajatii talentaţi

Miercuri, Decembrie 7, 2011

SIVECO, cel mai mare producător local de software, şi-a dublat numarul de angajaţi în ultimul an, ajungând la un efectiv de 1.200 de angajaţi.

"Vom continua angajările şi în 2012, însa nu în acelaşi ritm. Cea mai mare provocare rămâne lupta pentru păstrarea talentelor pe o piaţă atât de dinamică", a spus Dana Bichir, vice-president Human Resources & Quality în cadrul SIVECO Romania.

Salariul oferit unui tanar absolvent de facultate care se angajează în cadrul companiei este cuprins intre 500 si 700 de euro net. În pachetul de beneficii acordat angajaţilor mai există o schemă de remunerare în funcţie de vechime: angajaţii care lucrează de cel puţin 3 ani în companie vor primi cel de-al 13-lea salariu anual, iar cei care lucrează de mai bine de 15 ani primesc 4 salarii lunare în plus pe an.

SIVECO, care activează pe o piaţă cu competitori precum Teamnet sau Totalsoft, a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproape 55 milioane euro, în creştere cu 7% faţă de anul anterior, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante.

Citeşte mai jos tot articolul.