SIVECO Romania lansează un nou modul informatic: Managementul financiar al proiectelor pe fonduri structurale | SIVECO Romania

SIVECO Romania lansează un nou modul informatic: Managementul financiar al proiectelor pe fonduri structurale

Vineri, Septembrie 17, 2010

Derularea de proiecte europene impune necesitatea urmăririi atente a acestora mai ales din punct de vedere financiar-contabil. Pentru a veni în sprijinul instituţiilor care accesează curent fonduri structurale şi care trebuie să respecte rigorile impuse de finanţatori, SIVECO Romania a lansat Modulul de Management Financiar al Proiectelor.

Acesta se bazează pe componentele SIVECO Applications 2011 - soluţia de gestiune a afacerilor a companiei SIVECO Romania - şi se adresează organizaţiilor care derulează proiecte finanţate din fonduri europene, indiferent dacă au implementat sau nu sistemul informatic integrat SIVECO Applications 2011.

Modulul gestionează fluxul de înregistrare, prelucrare şi raportare a proiectelor contractate. Aceasta înseamnă înregistrarea tuturor informaţiilor privind derularea proiectului în timp real şi accesul la acestea, înregistrarea proiectelor pe un flux unic de prelucrare a datelor, realizarea raportărilor privind stadiul fiecărui proiect, generarea de rapoarte conform legislaţiei în domeniul acordării fondurilor structurale, şi anume: Cererea de rambursare, Raportul tehnico-financiar, Evidenţa cheltuielilor, Graficul estimativ privind depunerea cererilor de rambursare, posibilitatea dezvoltării de noi rapoarte pe parcursul derulării proiectului.

Sursa: www.amosnews.ro