SIVECO Romania participă la Forumul Organizatiei Mondiale a Vamilor | SIVECO Romania

SIVECO Romania participă la Forumul Organizatiei Mondiale a Vamilor

Marţi, Octombrie 5, 2010

In perioada 5-8 octombrie 2010, la Istanbul are loc Forumul Organizatiei Mondiale a Vamilor la care SIVECO Romania este prezenta in calitate de furnizor de solutii eCustoms pentru Administratia Vamala din Turcia si din Romania.

La eveniment participa directori ai administratiilor vamale din toata lumea, reprezentanti guvernamentali, furnizori de servicii IT, academicieni, economisti. Acestia vor aborda aspecte esentiale legate de parteneriatul si colaborarea de tip public-privat in modernizarea sistemului vamal la nivel mondial.

In calitate de furnizor de top in domeniul solutiilor eCustoms, SIVECO Romania prezinta in cadrul evenimentului experienta si expertiza pe care le detine in domeniul vamal.

Solutia eCustoms a fost implementata de SIVECO Romania in cadrul proiectului pentru Autoritatea Nationala a Vamilor din Romania, la nivelul celor 39 de birouri vamale, al celor 42 de Directii Judetene si respectiv al Municipiului Bucuresti pentru Accize si Operatiuni Vamale, al celor 8 Directii Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale si al aparatului central (HQ).

Sursa: www.amosnews.ro