SIVECO Romania, printre cele mai puternice branduri românești | SIVECO Romania

SIVECO Romania, printre cele mai puternice branduri românești

Miercuri, Decembrie 4, 2013
SIVECO Romania a fost desemnat lider național pentru sectorul Software, conform topului "Cele mai puternice branduri românești", inițiat de Ziarul Financiar.

După un sezon în care au abundat veștile bune legate de premiile internaționale primite de echipa și proiectele SIVECO, suntem onorați să primim și din România vești la fel de bune, clasamentele  anuale situându-ne pe poziții de top.

Publicația economică a centralizat cele mai importante 65 de branduri românești, care fac parte din grupuri cu afaceri ce depășeau anul trecut 17 miliarde de euro și care sunt lideri de piață pe segmente importante ale economiei.

În 2012, SIVECO Romania a raportat o cifră de afaceri de 68 milioane euro, devenind astfel lider al pieței IT&C. Pentru anul în curs, lucrurile stau și mai bine pentru compania de software: o cifră de afaceri de 89 milioane de euro și proiecte care se desfășoară în 27 de țări, pe 4 continente.

SIVECO Romania este liderul caselor româneşti de software şi unul din integratorii software de succes din Europa Centrală şi de Est. Compania dezvoltă şi exportă soluţii IT şi proiecte de consultanţă cu valoare adaugată ridicată către ţări din Comunitatea Europeană, Orientul Mijlociu, Africa de Nord şi spaţiul Comunităţtii Statelor Independente.