Strategia de dezvoltare a sistemului informatic integrat SIVECO APPLICATIONS 2020

Obiective de dezvoltare SIVECO Applications 2014-2020

Strategia de dezvoltare a sistemului informatic integrat SIVECO APPLICATIONS 2020 este desprinsă din misiunea declarată a companiei de SIVECO Romania

"Să fim principalul dezvoltator, furnizor şi integrator de soluţii ERP, eLearning, eHealth şi de eBusiness, prin calitatea produselor şi serviciilor furnizate şi prin satisfacţia clienţilor."

SIVECO Applications 2020 este un sistem informatic integrat de tip ERP ce încorporează cele mai bune practici în domeniul gestionării resurselor umane şi materiale, acoperind aproape toate procesele de business, dezvoltate pe baza experienţei de peste 22 de ani în implementarea soluţiilor informatice pentru organizaţii de dimensiuni mari şi mijlocii, din domeniul public/administraţie (central şi local) şi privat.

Produsul SIVECO Applications are obiective comune de dezvoltare pentru toate componentele sale, cât şi obiective specifice componentelor dictate de modificările legislative sau de business. Modificările incluse în standardul produsului apar prin includerea a noi funcţii ce transformă produsul în soluţie de business sau prin adaptarea produsului la mediu (economic, tehnologic, legislativ etc). Acestea sunt livrate clienţilor noştri prin furnizarea de release-uri în perioada de garanţie sau de suport tehnic.

Clienţii noştri folosesc sistemul informatic SIVECO Applications cu ultimele modificări legislative şi tehnologice.

Echipa care asigură acest lucru este una numeroasă, fiind formată din cei mai buni specialişti, consultanţi de business şi programatori.

La nivel de release-uri, pentru produsul SIVECO Applications sunt previzionate lansări de noi versiuni la un interval de 6-8 luni.

Pentru perioada 2014 – 2020,  obiectivele de dezvoltare previzionate ale produsului SIVECO APPLICATIONS sunt:

  • Introducerea de noi elemente CLOUD. Oferirea serviciilor de implementare în regim SaaS (Release 12.4.2 – septembrie2014)
  • Adăugare facilităţi de transmitere SMS şi e-mail către clienţii societăţilor de utilităţi, care să conţină: număr de factură, termen de plată, valoare factură (Release 12.4.2 – septembrie2014)
  • Adăugarea de noi componente în sistem care să permită accesul de pe dispozitive mobile (tablete, telefoane inteligente) (Release 12.4.3 – mai2015)
  • Extinderea modulului de configurare prin adăugarea de facilităţi pentru administratorii de sistem (Release 12.4.4 – ianuarie2016)
  • Adăugarea de facilităţi care să permită funcţionarea sistemului independent de serverul de aplicaţii utilizat (Release 12.4.5 – octombrie2016)
  • Adăugarea de facilităţi care să permită funcţionarea sistemului independent de baza de date (Release 12.4.6 – mai2017)
  • Extinderea mecanismului de servicii web pentru conectarea facilă cu alte sisteme informatice (Release 12.4.7 – ianuarie2018)
  • Extinderea motorului de reguli şi parametrizare pentru componentele sistemului (Release 12.4.8 – ianuarie2019)
  • Extinderea functionalităţilor pentru acoperirea a cât mai multe verticale/zone de business (Release 12.4.9 – ianuarie2020)
  • Actualizarea componentelor în funcţie de schimbările legislative (toate release-uri)