SIVECO Enterprise Applications

SIVECO Enterprise Applications

Bazate pe experienţa de 20 de ani a companiei în dezvoltarea şi implementarea de soluţii IT complexe, soluţiile de tip Enterprise Application Suite, competitive la nivel internaţional, oferă instituţiilor publice centrale şi locale, întreprinderilor şi companiilor de stat un control integrat al activităţii şi proceselor, în deplină concordanţă cu reglementările legislative naţionale.

Poziţia pe piaţă

Performanţa înregistrată în domeniul implementării sistemelor EAS în proiecte naţionale de anvergură este confirmată de studiul realizat de International Data Corp (IDC) în 2015.

Potrivit studiului realizat de International Data Corp (IDC) în 2015, ppiaţa locală de EASSIVECO se află în topul furnizorilor de soluţii pentru managementul afacerilor cu o cotă de piaţă de 25.5%. 

SIVECO este pe primul loc pe segmentul soluţiilor dedicate întreprinderilor - Enterprise Resource Management, cu 29.8% cotă de piaţă şi pe poziţii de top pe următoarele segmente: Business Analytics (19%) și Supply Chain Management - 26.8%.