Proiecte pilot | SIVECO Romania

Proiecte pilot

SIVECO Romania a demarat numeroase proiecte pilot în parteneriat cu:

1. Oman, Ministerul Educaţiei

Scop: Peste 200 de obiecte de eLearning au fost livrate pentru disciplinele Matematică, Fizică, Chimie, Biologie, cât şi Sistemul de Management al Învăţării AeL şi instruirea profesorilor.

"Obiectele AeL sunt instrumente plăcute şi puternice de învăţare; elevilor le plac animaţiile şi simulările interactive. Este un mod complet nou de învăţare şi foarte eficient.

Lucruri care înainte erau imposibile sunt acum la îndemâna noastră. S-ar putea să fie nevoie de10 ani pentru ca un copac să crească, totuşi acest fapt se prezintă în doar câteva secunde pe ecranul calculatoarelor. Studenţii pot vizualiza soarele şi analiza exploziile solare. Apoi, se joacă cu planetele din jur. Procesul de învăţare este ca urmare transformat într-o activitate captivantă; un mod de a descoperi şi a explora, de a observa principiile ştiinţifice la lucru, şi de a aplica teoria abstractă în activităţile de zi cu zi", a declarat Fathiya Khalfan Al-Saddi, Şef al Secţiunii de eLearning, Departamentul de Tehnologie Educaţională, Directoratul General al Tehnologiei Informaţiei, Oman.

2. Bahrein, Ministerul Educaţiei

Scop: implementarea Sistemului de Management al Învăţării AeL.

3. Kuweit, Ministerul Educaţiei

Scop: implementarea Sistemului de Management al Învăţării AeL.

4. Republica Moldova, Ministerul Educaţiei

Scop: implementarea Sistemului de Management al Învăţării AeL, 

5. Tunisia, Ministerul Educaţiei

Scop: implementare AeL, 60 de Obiecte de Învăţare.

6. Macedonia, Ministerul Educaţiei şi Ştiinţei

Scop: implementarea de eContent AeL, Platforma AeL.